OM os

Bag om Kidsluxury.dk

Tak fordi du besøger vores hjemmeside!

Vi hedder Michael og Mie, og det er os, som står bag Kidsluxury.dk. Vi er gift og sammen har vi to dejlige minimennesker. Konrad fra 2013 og Vigga fra 2016. Det er dem der har inspireret os til at åbne en webshop hvor mode, kvalitet og bæredygtighed går hånd i hånd. Som forældre har vi manglet et sted hvor man kan vide sig sikker på at alle varerne er produceret med omtanke for miljøet, også selvom det er highfashion. Derfor kan du være sikker på at alle de varer vi sælger i vores webshop er økologiske eller som minimum produceret under høje standarder for at passe på vores jord. 

Vi har begge to flere års erfaring indenfor tekstilbranchen, og da vi blev forældre første gang åbnede der sig en helt ny verden for os, med mode i ministørrelser. Tankerne omkring vores ‘tredje barn’ har derfor eksisteret længe, men først i foråret 2017 bød muligheden sig, for at kunne realisere vores drøm.

God kundeservice er idag mainstream, og derfor skal man udmærke sig for VIRKELIG at tilbyde en uovertruffen kundeservice. Vi har gjort vores ypperste for at vejlede og inspirere så godt som muligt hele vejen rundt på siden. Det håber vi du kan mærke. 
Hvis nu du skulle sidde med et spørgsmål du ikke kan finde svar på herinde, er du mere end velkommen til at ringe, sende en sms eller en mail til os. Vi vil altid gerne hjælpe dig!

Universet

Vores ønske med Kidsluxury.dk er at skabe meget mere end bare en webshop. Vi vil gerne skabe et helt univers for den moderne mor. 
Først og fremmest ønsker vi at gøre det nemt og overskueligt for den travle mor at finde lækre, bæredygtige kvalitetsprodukter til sine børn. De kriterier vi selv shopper ud fra til vores egne minimennesker har altid været kvalitet, funktionalitet, komfort og bæredygtighed, og derfor er det naturligvis også dette vi har udvalgt varerne ud fra til vores ‘tredje barn’.

Som forældre er der mange ting man pludselig skal tage stilling til: Tunge emner som opdragelse, hvilken type forælder man vil være, og de mindre tunge som feks hvordan en flyverdragt egentlig skal vaskes eller hvad mini skal bruge når det er institutionsstart. 
Vi har samlet det hele ét sted – på Kidsluxury.dk. Vi har nemlig tilknyttet en blog, hvor vi vil skrive om alle de problemstillinger man kommer til at stå overfor som forældre. Men også om alle de lækre varer du kan købe i vores webshop.

Sociale Medier

Husk at du kan følge med i vores univers på Facebook, Kidsluxury.dk og Instagram, @kidsluxury.dk hvor vi hver dag bl.a. ligger lækre inspirationsbilleder op. Du vil også kunne finde info omkring udsalg, samt have mulighed for at deltage i konkurrencer hver måned.